Meistersinger toont ons haar eerste horloge met maanstand weergave.

1 min
Pim Pot

Zoals elke week proberen we met Revoluxr u weer een klein beetje kennis bij te brengen over horloges in onze reeks ‘Learn a Little’. Deze week hebben wij voor u een klein artikel geschreven over de release van de Lunascope waarmee Meistersinger zijn eerste moon phase horloge toont. Meistersinger heeft een groot gedeelte van de wijzerplaats gebruikt om een gedetailleerd beeld te geven van de maan tegen een prachtige sterrenhemel, en daar zijn wij maar al te blij mee.

Meistersingers Lunascope is niet alleen visueel zeer indrukwekkend, ook technisch levert dit horloge een mooie prestatie. De maanstand is bijvoorbeeld zo precies dat deze maar eens in de 128 jaar versteld zal hoeven worden. Het automatische uurwerk heeft daarnaast een power reserve van 38 uur.

Wat de Lunascope nog verder onderscheidt, is de welbekende enkele wijzer, een echte Meistersinger signature. Toch kan de tijd zonder moeite goed worden afgelezen door de duidelijke 5 minuten markers. De combinatie van deze enkele wijzer met de maanstand weergave zorgt voor een rustige uitstraling en dat terwijl de datum functie op 6 uur zorgt voor een praktische eigenschap.

De Lunascope bevindt zich in de wel bekende Pangaea kast, wat betekent dat ook deze Meistersinger een diameter heeft van 40 millimeter. Bijna deze volledige 40 millimeter word bestreken door de wijzerplaat. Dit biedt de perfecte ruimte aan de maanstand complicatie, zonder dat dit de afleesbaarheid van het horloge aantast.

Meistersinger biedt de Lunascope aan met twee verschillende wijzerplaten, enerzijds is daar de blauwe wijzerplaat en anderzijds een wijzerplaats in opaline zilver. Wij zijn dol op beide varianten en binnenkort zal ook het merk Meistersinger aan het aanbod van Revoluxr worden toegevoegd.

Om onze huidige merken te bekijken of een zoekopdracht te plaatsen kunt u hier onder de links volgen:

Gerelateerde berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met de laatste updates.