Persoonlijk

Graag heet ik u persoonlijk welkom aan mijn kant van Revoluxr, de internetoplossing waar ik sinds begin 2017 samen met een team van partners en developers aan heb mogen werken. Mijn naam is Pim, en ik heb een grote passie voor de mooie zaken van het leven. Mijn passie ligt met name op het gebied van horloges en ondernemen, daarnaast vind ik het fantastisch om technische ontwikkelingen in te zetten voor de veranderende hulp aan consumenten.

Revoluxr oprichter eigenaar bedenker luxe horloges

De nieuwe manier

Je komt het in veel branches steeds vaker tegen, maar de luxury blijft achter. Zodat ik vaak hoorde ‘je koopt een horloge toch niet online’. Ik kan niet anders dan toegeven dat ik mijn horloges persoonlijk ook liever bij een officiële retailer aanschaf met alle voordelen zoals garantie en service. Aan de andere kant, je wilt natuurlijk wel kunnen vergelijken. Op het kruispunt van die twee werelden speelt Revoluxr. Wij laten de retailer een fantastisch aanbod doen en je bepaalt zelf met welk aanbod je verder gaat.

Dat gaat als volgt

De aanvrager plaatst bij Revoluxr zijn zoekopdracht waarbij hij of zij aangeeft wat de voorkeuren bij het kopen van het horloge zijn. Het algoritme bepaalt welke aanbieder passend is bij deze aanvraag. De passende officiële retailer krijgt de mogelijkheid om een geanonimiseerd aanbod te doen op deze specifieke zoekopdracht. De aanvrager maakt zelf de keuze welk aanbod het beste bij hem past en wij zorgen dat u in contact komt met deze aanbieder. Hier nemen wij als Revoluxr afscheid en is de afronding in handen van de retailer zelf.

  • U hoeft niet te onderhandelen
  • U behoudt alle vormen van garanties zoals retailers deze bieden
  • U blijft anoniem
  • U ontvangt een overzicht van het beste aanbod volgens uw persoonlijke criteria
  • U winkelt met één aanvraag in heel Nederland
  • U weet of een product op voorraad is

Contact

U kunt Revoluxr direct bereiken op het onderstaande mailadres met vragen of voor additionele hulp bij het plaatsen van uw zoekopdracht.

Ook voor retailers die onze consumenten willen bedienen.

Stuur een mail voor advies

info@revoluxr.com

Revoluxr BV
Musicalstraat 34b,
1323 VB  Almere