Voor consumenten

Het begint bij jou

We beginnen bij wat jíj wilt én belangrijk vindt! Vanuit deze positie voer je jouw zoekopdracht in op Revoluxr. Het Revoluxr systeem anonimiseert jouw aanvraag en brengt retailers direct op de hoogte dat er een aanvraag is voor een bepaald horloge of sieraad in combinatie met jouw aangegeven voorkeuren. Om de kwaliteit en optimale service te garanderen worden uitsluitend officiële retailers op de hoogte gebracht. Deze retailers brengen een aanbod uit naar het Revoluxr systeem. Jij wordt vervolgens op de hoogte gebracht van dit aanbod en bekijkt of het aanbod aansluit bij jouw wensen.

Dat geef je aan ons door en we koppelen je aan de aanbieder, super simpel en helemaal gratis!

 

Officiële dealers

Om te voorkomen dat je als klant een namaakproduct of slechte service krijgt, mogen alleen officiële merkdealers een voorstel aan je doen. Hierdoor blijven alle belangrijke zaken zoals officiële fabrieksgarantie gewoon bestaan. Ook kun je bij de merkdealers terecht als je je bedenkt of er gewoon toch niet zo blij mee bent als je gedacht had. Kortom, al je consumentenrechten blijven gewaarborgd!

 

Eerlijk en transparant zaken doen

Revoluxr zal je niets in rekening brengen, niet vooraf en ook niet achteraf. Onze dienstverlening aan jou is gratis en dat blijft het ook!

 

Heb je een geslaagde transactie?

Laat het ons en al je vrienden weten op ons Revoluxr recensie board of via social media! Hoe meer mensen Revoluxr gebruiken, hoe beter jouw deal in de toekomst zal uitvallen! We staan nu nog in de kinderschoenen maar straks lopen steeds meer deals in luxury via ons platform en geven de dealers makkelijker jou het voordeel door!

Voor dealers

 

Waarom steeds minder bezoekers van fysieke winkels

Het gemiddelde aanbod in de winkelstraten verschraald steeds verder, grote warenhuizen hebben geen bestaansrecht meer, parkeren wordt steeds duurder, leegstand rukt op. Weinig transparantie van aanbieders.

Klanten zijn steeds minder loyaal

Er wordt steeds harder getrokken aan de individuele consument. De verleidingen in de vorm van events en aanbiedingen stapelen zich steeds harder en agressiever op. De consument gaat zich hier steeds meer aan ergeren. Dat is een bedreiging voor de aanbieders.
PUSH = UIT & PULL = IN!!

 

Klanten willen permanent de beste deal

En geef ze eens ongelijk! Alles wordt steeds transparanter, dus het beste aanbod is gewenst, zonder afbreuk te doen aan de beleving!

Dat lost Revoluxr voor je op!

 

Winkelgedrag van consumenten

Sinds 2008 is de gemiddelde winkelstraat 50% minder drukbezocht. Online is daarentegen ieder jaar met 15 a 20% gegroeid, zowel in aantallen bezoekers als gemiddeld aankoopbedrag. Revoluxr zorgt voor een constante stroom aan consumenten die u virtueel bezoeken. Het is aan u als retailer om deze mensen de best mogelijke voorstellen te doen.

 

U bepaalt hoe de verkoop wordt afgehandeld

Bij een succesvolle transactie heeft u samen met de klant de volledige controle over de klantervaring. U kunt in overleg uw mooie VIP room gebruiken of de klant uw totale winkelexperience laten ervaren. U bouwt zelf verder aan de klantrelatie, daar bemoeit niemand zich mee.

 

Een bestendige relatie

U heeft de kans een onuitwisbare indruk op de klant te maken en een persoonlijke band op te bouwen. Zonder Revoluxr was deze klant nooit bij u gekomen.

 

Heb je nog vragen of kun je iets niet vinden op Revoluxr, stuur ons een mail.

info@revoluxr.com